de bokkesprong

Uit eten in Groet

Wil je uit eten gaan in Groet, vlak bij Alkmaar en Schoorl? Dan ben je van harte welkom in het restaurant De Bokkesprong. Wij zijn een familierestaurant waar je terecht kunt voor een tafel voor een aantal personen of voor een groepsarrangement.

de bokkesprong

Sfeervol uit eten gaan in het restaurant in Groet

Wanneer je uit eten wilt gaan, kies er dan voor om naar ons sfeervolle restaurant te gaan dat gevestigd is in Groet, nabij Alkmaar en Schoorl. Bij ons kun je kiezen voor een stevige brunch om goed wakker te worden, maar je kunt ook je middag goed beginnen met een uitgebreide lunch. Bovendien maakt ons kundige personeel graag een heerlijk diner voor je klaar, waarna je de avond af kunt sluiten met een van onze heerlijke (huis)wijnen. Ook voor kinderen hebben wij een kindermenukaart die je online kunt bekijken.

de bokkesprong

Ontdek onze groepsarrangementen

Je kunt in ons familierestaurant terecht als je lekker samen wilt dineren, maar ook als er een bijzondere gelegenheid is en je met een grote groep uit eten wilt gaan in Groet, dicht bij Schoorl. Familiefeestjes, (zakelijke) jubileums en zelfs bruiloften: wij verzorgen het allemaal! Je hebt de mogelijkheid om je feest in onze tuin te organiseren, op ons gezellig terras of binnen bij het knisperende haardvuur. Er is van alles mogelijk wanneer je uit eten wilt gaan in ons familierestaurant in Groet, vlak bij Schoorl.
de bokkesprong

Wil je reserveren of heb je een vraag?

Of het nu gaat om een uitgebreide lunch, overheerlijke high tea of diner. Je bent van harte welkom bij de Bokkesprong!

Wil je zeker zijn van een tafel, dan adviseren wij je te reserveren.