de bokkesprong

Bruiloft

Video afspelen
bruiloft

Vier de liefde in onze romantische stolpboerderij

De Bokkesprong is de perfecte locatie voor een onvergetelijke bruiloft. Onze romantische stolpboerderij is gevestigd in het gezellige plaatsje Groet, aan de rand van Hollands mooiste duingebied en op loopafstand van het strand. Bezegel jullie liefde bij De Bokkesprong!

de bokkesprong

De mooiste dag van je leven

Jullie trouwdag is een dag vol liefde en romantiek en daar hoort een perfecte trouwlocatie bij. Onze idyllische stolpboerderij met tuin ligt rustig in het groen. Een buitengewone ambiance, weg van alle drukte en verkeer. Zeer geschikt voor de ceremonie, fotoshoot, diner en/of het feest. Handig alles op één locatie.

bruiloft

Veel regelen

Het organiseren van een bruiloft is ontzettend leuk, maar er komt een hoop geregel bij kijken. Laat je trouwfeest daarom aan ons over. Wij verzorgen de catering en vinden een gepaste dj of live band die past bij jullie smaak. Ons personeel zorgt deze avond met extra veel aandacht voor jullie én de gasten.

de bokkesprong

Een kijkje nemen?

We kunnen nog wel even doorgaan over onze prachtige locatie. Maar dat kun je natuurlijk het beste zelf beoordelen door langs te komen. Samen bekijken we de locatie en bespreken we de mogelijkheden.

Bel of mail voor een afspraak!