de bokkesprong

Feesten en groepen

De Bokkesprong is de perfecte locatie voor grotere groepen of een feestelijke aangelegenheid. Wij bieden je een sfeervolle locatie met een prachtig uitzicht op het Noord-Hollandse polderlandschap. Met uitstekende service en bediening proberen wij jouw dag zo speciaal mogelijk te maken.

de bokkesprong

Feestlocatie

Al jaren is de Bokkesprong een populaire feestlocatie in de regio Bergen. Door de jaren heen hebben wij al vele feesten mogen organiseren. Van een kerstborrel tot bruiloften, groot of klein. Wij doen er alles aan om jouw feest onvergetelijk te maken. Ons personeel geeft de volle aandacht aan jouw feestgasten, we bedienen met gemak groepen tot 300 man.

feest vieren

Binnen of buiten

In Nederland kunnen we niet vertrouwen op het weer. Zit het weer niet mee, dan hebben wij genoeg faciliteiten voor een binnen feestje. Rustig babbelen langs de balustrade op de eerste verdieping, voeten van de vloer op de begane grond of aan een sfeervolle houten tafel voor het warme vuur van de open haard. Zit het weer wel mee? Dan leent onze tuin en terras zich ook voor een heerlijk buitenfeest. Gezellig tafelen en misschien wilt u wel een stukje wandelen in de landelijke omgeving en genieten van de frisse buitenlucht.

bij hans en stacey

Gewoon bij De Bokkesprong

Als familierestaurant is de menukaart bij de Bokkesprong zeer compleet. In voor-, hoofd-, en nagerechten hebben wij ruime keus. Wil je daar een heerlijke wijn bij, dan hebben wij een uitgebreide wijnkaart, waar altijd wel wat passends tussen zit. Wat luxer dineren? Ook dat is mogelijk!

de bokkesprong

Wil je reserveren of heb je een vraag?

Of het nu gaat om een uitgebreide lunch, overheerlijke high tea of diner. Je bent van harte welkom bij de Bokkesprong!

Wil je zeker zijn van een tafel, dan adviseren wij je te reserveren.