de bokkesprong

Uit eten in de buurt van Groet

Wil je heerlijk uit eten gaan in de buurt van Groet, Alkmaar en Schoorl? Reserveer dan snel online en kom langs bij familierestaurant De Bokkesprong. In ons restaurant op het Noord-Hollandse polderlandschap vlak bij Schoorl bieden we onze gasten een ontspannende ervaring wanneer ze uit eten gaan in een gezellige ambiance.

de bokkesprong

Buitengewoon uit eten in de buurt van Groet

Uit eten gaan in de buurt van Groet, Alkmaar en Schoorl kan heel ontspannend zijn. Ons restaurant is gevestigd in een oud stolboerderij met een landelijke ambiance. Hier kun je je dag heerlijk beginnen met een brunch, een zakelijke afspraak tijdens een smakelijke lunch of je kunt er heerlijk met z’n tweeën of een groter aantal dineren. Wanneer je uit eten komt bij ons restaurant dat in Groet ligt, in de buurt van Schoorl, dan heb je de keuze uit verschillende soorten heerlijke wijnen. Voor gasten die geïnteresseerd zijn in echte kwaliteitswijn is er de mogelijkheid om onze huiswijn te kiezen. Het is natuurlijk ook mogelijk om andere wijnen te kiezen of heerlijke whisky’s en champagnes. Wanneer je ervoor kiest om gezellig met je kinderen te komen, dan bieden wij uiteraard een speciaal kindermenukaart aan met heerlijke hapjes en gerechten.
de bokkesprong

Arrangementen voor speciale gelegenheden

Is er iets bijzonders te vieren, zoals een bruiloft, jubileum of wordt er iemand 50 jaar oud? Ook dan kun je jouw feest op onze toplocatie organiseren of uit eten gaan bij ons restaurant dat in de buurt van Schoorl ligt. Er is ruimte beschikbaar op het terras, in de grote tuin met uitzicht over het prachtig polderlandschap of binnen bij een knisperend haardvuur. Kortom: wij zijn jouw sfeervolle en gezellige restaurant om bij uit eten te gaan in het restaurant in Groet dat in de buurt van Schoorl ligt.
de bokkesprong

Wil je reserveren of heb je een vraag?

Of het nu gaat om een uitgebreide lunch, overheerlijke high tea of diner. Je bent van harte welkom bij de Bokkesprong!

Wil je zeker zijn van een tafel, dan adviseren wij je te reserveren.