de bokkesprong

Restaurant reserveren in Groet

Wil je bij een restaurant reserveren dat in Groet en dicht bij Alkmaar en Schoorl is gevestigd? Kom dan langs bij De Bokkesprong. Wij zijn het familierestaurant waar je terecht kunt voor een tafel voor twee, vier of voor grotere groepen en feestelijke gelegenheden. Je kunt op ons rekenen.

de bokkesprong

Bij een prachtig restaurant reserveren in Groet?

Als je uit eten wilt gaan en bij een restaurant wilt reserveren in Groet, nabij Alkmaar en Schoorl, dan zit je bij ons goed. Je kunt bij ons heerlijk brunchen, lunchen en dineren. Ons familierestaurant biedt een uitgebreide menukaart aan die zeer compleet is. Je hebt dus veel keuze in voor-, hoofd- en nagerechten. Wens je jouw ontspannen brunch, lunch of diner te willen afsluiten met een heerlijke wijn? Dan bieden we je een uitgebreide wijnkaart waar je uit de meest smakelijke wijnen, whisky’s en champagnes kiest.
de bokkesprong

Vier jouw feestelijke gelegenheid bij ons

Je kunt uiteraard ook een ruimte of een tafel reserveren in ons restaurant in Groet, vlak bij Schoorl, als je een feest wilt organiseren. Wij zijn namelijk de perfecte locatie voor grotere groepen en bieden je een prachtig uitzicht op het Noord-Hollandse polderlandschap. Zo kun je bij ons terecht voor de viering van jubileums, bruiloften of andere feestelijke aangelegenheden.

de bokkesprong

Wil je reserveren of heb je een vraag?

Of het nu gaat om een uitgebreide lunch, overheerlijke high tea of diner. Je bent van harte welkom bij de Bokkesprong!

Wil je zeker zijn van een tafel, dan adviseren wij je te reserveren.