de bokkesprong

Dineren in Groet

Wil je heerlijk dineren in Groet, dicht bij Alkmaar en Schoorl? Dan ben je van harte welkom in het familierestaurant De Bokkesprong. Wij zijn een restaurant nabij Schoorl waar je terecht kunt om smakelijk te dineren, ongeacht hoe groot je gezelschap is. Ons personeel staat voor je klaar.

de bokkesprong

Dineren in een prachtig familierestaurant in Groet

Je kunt ervoor kiezen om met je (grote) gezelschap te dineren in een normaal restaurant in de stad of je kiest om ontspannen te dineren in een oude stolboerderij in Groet, vlak bij Alkmaar en Schoorl. Je hebt dan de keuze uit diverse voorgerechten, zoals gebakken gamba’s of een lekker warme gegratineerde Franse uiensoep. Ben je klaar met je voorgerecht? Dan gaat het genot verder met het hoofdgerecht. Wij bieden je verschillende hoofdgerechten aan zoals gebakken sliptong of misschien heb je wel trek in een ‘Kalfs ribeye’. Het is uiteraard mogelijk om alvorens het eten van onze online dinerkaart te bekijken
de bokkesprong

Sluit de avond af met een verrukkelijke whiskey

Wanneer je wilt dineren in ons restaurant in Groet, nabij Schoorl, dan zou het fijn zijn om je avond net zo smakelijk af te sluiten zoals je het begonnen bent. Je hebt bij ons de keuze uit een breed assortiment aan de heerlijkste huiswijnen, maar ook aan champagnes en whisky’s. Neem alvast een kijkje in onze uitgebreide wijnkaart of vraag bij aankomst naar onze wijn van de maand.

de bokkesprong

Wil je reserveren of heb je een vraag?

Of het nu gaat om een uitgebreide lunch, overheerlijke high tea of diner. Je bent van harte welkom bij de Bokkesprong!

Wil je zeker zijn van een tafel, dan adviseren wij je te reserveren.