de bokkesprong

Een restaurant in Groet, in de buurt van Schoorl

Zoek je een goed restaurant in Groet, in buurt van Schoorl en Alkmaar waar je heerlijk kunt ontspannen? Zoek niet verder en reserveer online bij De Bokkesprong. Wij zijn een familierestaurant waar je smakelijk uit eten kunt gaan en geniet van de ontspannen sfeer.

de bokkesprong

Een sfeervol restaurant in Groet, in de buurt van Schoorl

Wanneer je een restaurant zoekt in Groet, in de buurt van Schoorl en Alkmaar, dan wil je natuurlijk wel een restaurant waar je heerlijk en ontspannen uit eten kunt gaan. Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Ons restaurant dat in Groet ligt, in de buurt van Schoorl, is gevestigd in een oude stolboerderij waar je een prachtig uitzicht hebt over het Noord-Hollandse polderlandschap. Ideaal als je even weg wilt om ontspannen te brunchen, lunchen of dineren. Je kunt ons restaurant in van Groet, in de buurt van Schoorl, ook bezoeken als je een feestelijke gelegenheid wilt organiseren op een toplocatie. Zo kun je bij ons terecht voor bruiloften, jubileums of grote verjaardagen. Wij hebben alles in huis om onze gasten een hele bijzondere en een ontspannende tijd te bezorgen.

de bokkesprong

Informeer naar de mogelijkheden en reserveer snel

Heb je interesse in ons restaurant in Groet, in de buurt van Schoorl? Maar heb je alvorens vragen over welke mogelijkheden wij bieden? Wij informeren je graag. Je neemt contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar +31 (0)725 091 254 of door een e-mail te sturen naar info@bokkesprong.nl. Reserveren kan alleen telefonisch. We zien je in ieder geval graag tegemoet in ons gezellige familierestaurant!

de bokkesprong

Wil je reserveren of heb je een vraag?

Of het nu gaat om een uitgebreide lunch, overheerlijke high tea of diner. Je bent van harte welkom bij de Bokkesprong!

Wil je zeker zijn van een tafel, dan adviseren wij je te reserveren.